Bli Ambassadör

Vill du möta världen vid ditt middagsbord?

Älskar du att laga mat, möta nya människor, bjuda in till intressanta samtal och gladeligen berättar vad Skåne har att erbjuda? Då är du som klippt och skuren att vara ambassadör för A slice of Swedish Hospitality!

Som ambassadör bjuder du in personer med ett genuint intresse för att möta och smaka på den skånska livsstilen över en måltid i ditt hem där spännande samtal kryddar en gemensam upplevelse. Du får inte bara nya vänner världen över du blir också en del av ett nätverk av andra skåningar intresserade av mat och människor och bjuds in till inspirationskvällar. Viss ersättning utgår för de råvaror du använder. Vi ger dig som ambassadör utbildning i livsmedelshantering, måltidsestetik och värdskap. Utbildningen omfattar också turistmål i bygden samt ekologisk och säsongsanpassad mat. Vi söker först och främst familjer/hushåll på landsbygden men alla intresseanmälningar är välkomna!

Tillsammans sätter vi Skåne på kartan som en välkomnande och välsmakande destination att besöka!

 

Jag vill bli ambassadör!

Vi vill skapa en gemensam plattform för bemötande, mat och måltid samt kunskap i att hantera livsmedel och har därför tre obligatoriska träffar för dig som blivande ambassadör. Den tredje träffen kommer att meddelas senare. Vid varje tillfälle serveras fika. Vill du bli ambassadör anmäler du dig snarast och bokar in följande datum, tider och platser:

 

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse som ambassadör hör av dig till Maria Klitte projektledare för A Slice of Swedish Hospitality, mia@mication.se, 0708- 84 17 03.

 

Läs mer på:

http://matlandet.se/365/professionellt-vardskap-ska-locka-fler-matturister/

http://www.krinova.se/profilomrade/projekt/a-slice-of-swedish-hospitality/

 

Hjärtligt välkommen med din intresseanmälan!